DSC zomerlessen damesgym

DIEPENVEEN – Het coronavirus gooide even roet in het sportieve leven van onze gymleden. Gelukkig konden eind mei de groepslessen buiten op het Sportpark De Zunnebargh in Diepenveen weer opgepakt worden.

Zomerlessen damesgym
Veel mensen hebben besloten om deze zomer thuis te blijven of gaan pas in het naseizoen weg. Waar normaal gesproken de lessen tijdens de schoolvakanties stoppen, heeft DSC besloten de gym voor dames ook in de maand juli nog door te laten gaan. Niet in de zaal, maar met dit mooie weer nog steeds lekker samen buiten sporten en natuurlijk ook even de sociale contacten aanhalen. Want de sfeer is goed in deze groep.

Doe lekker mee
Wij bieden u de kans om deze zomer ook lekker actief te blijven. U bent van harte welkom in de hele maand juli om lekker te bewegen in een leuke damesgroep op elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Het is laagdrempelig en er is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De buitenlessen zijn op het sportpark aan de Schuurmansweg in Diepenveen. U kunt zich ter plekke bij de leiding melden om mee te doen.

Wilt u toch eerst meer weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, stuur dan even een berichtje aan voorzitter.dscgym@gmail.com.

Vorig artikelRecreatiebedrijf de Maathoeve is weer geopend voor iedereen
Volgend artikelKapsalon Turnaround Diepenveen weer volop in beweging