Kapsalon Turnaround Diepenveen weer volop in beweging

DIEPENVEEN – Het was een even vervelende periode voor eigenaresse Heidi ter Veer. In december een grote verbouwing van de kapsalon afgerond, de introductie van een prachtige nieuwe herenlijn DEPOT. En ineens….

Maar gelukkig, de salon is weer los en er wordt weer volop genoten van het werk en het contact met de klanten. Het is even anders. Er wordt alleen op afspraak geknipt. Door enkele aanpassing in de salon kunnen klanten op 1,5 meter van elkaar zitten. Er is een extra ruimte gecreëerd waar een klant 1 op 1 kan worden geknipt en er zijn voldoende beschermingsmiddelen aanwezig. Veiligheid voor zowel de klant als het team.

Ook in de rustige periode is niet stilgezeten; de website is vernieuwd. Het was al mogelijk om 24/7 zelf een afspraak te plannen, maar het is nu ook mogelijk om via de website 24/7 producten te bestellen en thuis te laten bezorgen. Of als cadeau bij iemand anders. Turnaround staat nooit stil.

Vorig artikelDSC zomerlessen damesgym
Volgend artikelGotink Catering gaat voor de lekkerste maaltijd aan huis