Gotink Catering gaat voor de lekkerste maaltijd aan huis

DEVENTER – Het familiebedrijf Gotink Catering levert al 35 jaar maaltijden aan huis, maar ziet nu vooral een uitdaging in de lekkerste maaltijden te leveren. De concurrentie op de markt is moordend, maar toch groeit het aantal maaltijden bij Gotink.

Een smakelijke maaltijd
“Kwaliteit wint altijd” zijn de woorden van directeur Bert Gotink. En de koks van het bedrijf maken deze passie waar. Want de meeste liefde in de pan krijg je door gerechten te koken waar je 100% in gelooft en omdat de koks zelf inspraak hebben wat er geserveerd wordt, koken zij eten waar het water je van in de mond loopt. Geregeld brengen de drie koks ook weer vernieuwing op de menukaart. “Laatst hadden we gado-gado op het menu staan, heerlijk, maar ik moet bekennen dat ik het zelf nooit eerder heb gegeten”, zegt zoon Roy. “Maar het brengt wel lekkere verrassingen met zich mee, precies wat het bedrijf nodig had.” Enkele andere grepen zijn een eendenbout met zuurkool en turkse kofte, maar er wordt natuurlijk ook gewoon hachee met rode kool en puree geserveerd.

Professionalisering
Sinds enkele jaren maakt het bedrijf een serieuze professionaliseringsslag mee. “Proberen alles tot in de puntjes voor elkaar te hebben zorgt ervoor dat ook grotere bedrijven je serieus nemen”, zegt Bert Gotink hierover. Sinds enkele jaren hebben zij een samenwerking met Carinova (servicepakket) en Zorgsaam. Leden van deze organisaties kunnen korting krijgen op de maaltijden. Daarnaast bestellen diverse verzorgingstehuizen dagelijks de warme maaltijden.
Maar niet alleen ouderen eten van Gotink Catering, ook grote bedrijven als Wasco, Koninklijke Oosterberg en Drukwerkdeal nemen dagelijks 10tallen maaltijden af. “Vooral door smakelijk en afwisselend te koken zijn deze bedrijven al jaren klant”, zegt zoon Roy.

Alleen maar lof?
Volgens de familie Gotink is het zeker hard werken: “Standaard werken we 6 dagen per week en om de week zelfs 7 dagen!”, lachen Bert Gotink en zoon Roy. “Maar je doet het wel ergens voor”, zegt Bert. “Toen we voor het eerst bij één van de verzorgingstehuizen kwamen kregen de mensen tranen in de ogen… want er zaten ballen in de soep. Mensen laten genieten, dat is waar je het uiteindelijk voor doet.”

Proberen?
Gotink Catering heeft momenteel een actie om 3 maaltijden voor € 10,- te proeven. Informeer via info@gotink.nl, tel: 0570-626606 of via www.gotink.nl/aanmelden.

Vorig artikelKapsalon Turnaround Diepenveen weer volop in beweging
Volgend artikelPool4Pets trimt katten bij u thuis