Pool4Pets trimt katten bij u thuis

SCHALKHAAR – Onder de naam Pool4Pets trimt Nelly Pool, gecertificeerd en specialistisch kattentrimster, katten bij u thuis in de regio Oost-Nederland

Wat is het unieke aan Pool4Pets?

Pool4Pets is gespecialiseerd in en gediplomeerd voor het trimmen van katten. Pool4Pets heeft inmiddels jarenlange ervaring. Het fijne is dat Pool4Pets ook aan huis komt, zeker voor de oudere en/of angstiger kat is dat heel prettig. De kat blijft in de eigen omgeving, hoeft niet in het reismandje en heeft niet te maken met andere katten en een andere omgeving.

Katten trimmen vanwege de hitte?

Een goed verzorgde, klitvrije vacht beschermt goed tegen de hitte, de haren beschermen de huid tegen verbranding en tussen de wolharen staat de lucht stil, dit werkt vergelijkbaar met een thermoskan.

Maar als de kat klitten en/of viltplekken heeft, heeft de kat daar last van, ook zijn sommige katten de winterharen nog niet goed kwijtgeraakt. In deze gevallen kan het verstandig zijn de kat te laten trimmen. Dit bij voorkeur voordat de temperaturen erg oplopen. Katten zijn namelijk erg gevoelig voor hitte stress.

Oppasservice aan huis

Woont u in de Gemeente Deventer? Dan kan Pool4Pets uw kat(ten) en eventueel andere huisdieren verzorgen tijdens uw vakantie.

Ik kom minimaal 1 x per dag langs, dan blijf ik minimaal een half uur. Ik haal uw brievenbus leeg, kan desgewenst vuilcontainers aan de weg zetten, en als uw kat dat leuk vindt, geef ik uw kat alle aandacht.

Wilt u vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mijn telefoonnummer is: 06 50 98 94 99

  • Pool4Pets
  • Werninkstraat 14
  • 7433 AW Schalkhaar
  • Tel. 06 50 98 94 99
  • e-mail: info@pool4pets.nl
  • www.Pool4Pets.nl
Vorig artikelGotink Catering gaat voor de lekkerste maaltijd aan huis
Volgend artikelColumn Boer Kloete: ’’t Leaven is wat ie vandage viert..