Nicolaasschool in Schalkhaar sluit jaar groep 8 af met musical

SCHALKHAAR – Afgelopen maandag en dinsdag was het voor de 2 groepen 8 de afsluiting van een bewogen schooljaar. Beide groepen sloten af met de musical “Herrie op het eiland”. Groep 8A kon de musical maandag nog buiten opvoeren waardoor alle ouders aanwezig konden zijn op het schoolplein. Zij genoten van een geweldige musical. Op dinsdag waren de weergoden groep 8B niet gezind. Zij hadden de musical binnen. Omdat beide de ouders niet aanwezig konden zijn i.v.m. de 1,5 meter norm, koos de Nicolaasschool ervoor om de musical via een live stream uit te zenden voor de ouder die thuis zat. Via laptop, TV of mobiel konden zij toch genieten van hun zoon of dochter.

Vorig artikelColumn Boer Kloete: ’’t Leaven is wat ie vandage viert..
Volgend artikelProgramma alternatieve kermis Lettele bekend!