Stichting AED Deventer plaatst 5 nieuwe AED’s waaronder in Heeten

HEETEN – “De Stichting AED Deventer heeft 5 nieuwe AED’s geplaatst die 24/7 bereikbaar zijn ook hebben wij ze natuurlijk aangemeld bij de meldkamer van HartslagNu”, vertelt Geert Kollen. Wij hebben de AED’S geplaatst aan de Zonnenbergdijk in Heeten – Het Haarhuus in Schalkhaar – Speeltuinvereniging De IJssel – Westfalen Medical – Westfalen Nederland in Deventer. Er worden binnen kort nog een paar geplaatst zoals op de vijfhoek en de binnenstad. Het is gewoon heel belangrijk dat de AED’S 24/7 bereikbaar zijn zodat de hulpverlening sneller op gang kan komen waardoor er meer mensenlevens gered kunnen worden.

Ook zijn er afspraken gemaakt met de Gemeente Deventer dat wij één soort buitenkast en één merk AED plaatsen zo om de herkenbaarheid beter te maken doordat er overal de zelfde buitenkast hangt dit scheelt belangrijke secondes doordat alle hulpverleners weten hoe deze buitenkasten werken nu krijgen wij nog regelmatig berichten dat de hulpverleners bij u AED Kast staan die ze nog nooit hebben gezien of mee hebben gewerkt. Daarom roep ik ook alle eigenaren van een AED contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken wat wij kunnen vervangen. Ook doet onze eigen team de onderhoud van alle kasten en AED’s. Wilt u de AED naar buitenplaatsen neem dan ook contact met ons op.

Tevens kunnen we wel zeggen dat wij de grootste opleidingscentrum zijn van de regio onze 16 erkende instructeurs komen eventueel op locatie de reanimatie en EHBO cursus geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stichtingaeddeventer.nl of 06-11841275

Vorig artikelBuurtbus rijdt weer vanaf 24 augustus
Volgend artikelPauluskerk is niet monumentaal, dus slopen maar