Ingezonden brief van Gijs

Ik ben Gijs. Sinds mijn vierde wist ik al dat ik directeur wilde worden van mijn eigen natuurmuseum.

Toen ben ik ook meteen begonnen met het verzamelen van fossielen en opgezette dieren. Er zitten een hoop bijzondere stukken bij, zoals het bot wat ik hier op de foto vast heb. Het is het schouderblad van een Megaloceras, een reuzenhert die in Nederland leefde. Dit bot is gevonden in de Noordzee.

Mijn verzameling is inmiddels zo uitgebreid, dat ik daadwerkelijk met mijn museum wil gaan beginnen. Om geld in te zamelen voor het starten van het natuurmuseum, verkoop ik chocola in de vorm van dino’s bij Cadeauwinkel Odile in Schalkhaar. Ook zoek ik sponsoren die mij willen helpen met het opstarten van het museum en het uitbreiden van de museumstukken. Voor een donatie of meer informatie kunt u terecht bij Cadeauwinkel Odile in Schalkhaar.

Alvast bedankt! Groetjes van Gijs

Vorig artikelStart buurtbus verder uitgesteld
Volgend artikelDe Weerd Uitvaartverzorging behaalt Keurmerk Uitvaartzorg