De Weerd Uitvaartverzorging behaalt Keurmerk Uitvaartzorg

FOTO: Bas de Weerd

SALLAND – De Weerd Uitvaartverzorging heeft het Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Dit heeft de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg besloten aan de hand van een positief auditrapport.

Het Keurmerk Uitvaartzorg garandeert dat een uitvaartverzorger aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.
Dat de verschillende kwaliteitsaspecten bij de Weerd in orde zijn, blijkt ook het rapport van de stichting.
De uitvaartondernemer scoort goed als het gaat om transparante kostenbegroting en goede organisatie van de uitvaart.

Trots
Met het Keurmerk Uitvaartzorg onderscheidt Bas de Weerd zich van vele andere zelfstandige ondernemers in de uitvaartbranche. ‘Ik ben ook heel trots op het behalen van het keurmerk. Uiteraard zet ik me ervoor in om ook in de toekomst deze hoge kwaliteit van uitvaartbegeleiding te kunnen blijven leveren en garanderen’.

Keurmerk Uitvaartzorg
Dit keurmerk is een initiatief van de twee toonaangevende brancheverenigingen in de uitvaartbranche: de Vereniging van Ondernemingen in de Uitvaartbranche (VOU) en de Nederlandse Unie van Erkende Uitvaartondernemingen (NUVU), inmiddels dus de BGNU.
Dit keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van dienstverlening in de branche op het hoogste niveau te houden. Wij bieden u graag het hoogste kwaliteitsniveau op Uitvaartzorg en dienstverlening, een streven waar wij ons graag bij aansluiten.

Register Uitvaartverzorger
Bas de Weerd is opgenomen in het Register voor Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en mag zich nu Register Uitvaartverzorger noemen.

Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger (RU) moet de uitvaartverzorg(st)er aan strenge eisen voldoen. Bij de uitvaartorganisatie waar de uitvaartverzorg(st)er werkt wordt onderzoek gedaan naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Vorig artikelIngezonden brief van Gijs
Volgend artikelCollecte voor Gered Gereedschap