Haarstudio Boucle bestaat 25 jaar

DIEPENVEEN – Vol passie en met veel vaste klanten heeft eigenaresse Willy Schutte een mooi bedrijf opgebouwd in Diepenveen. 1 mei bestond haarstudio Boucle op de kop af 25 jaar. Maar tijden veranderen en zo ook voor de haarstudio. De onderneemster is inmiddels gevestigd in Okkenbroek en bedient haar klanten als ambulante kapper. Ze heeft haar zaak voorgezet, maar op een andere manier.

Reden waren de vaste lasten van het pand in Diepenveen. Deze werden te hoog en daarom moesten er keuzes gemaakt worden. “Het scheelt de klant reistijd, want hij/zij kan gewoon thuisblijven. Ook ben ik in de avonduren beschikbaar”, vertelt Willie enthousiast. Tevens zijn klanten van harte welkom op het thuisadres van Willy: de Schepperstraat 48 in Okkenbroek.

Ik wil graag alle klanten bedanken voor de afgelopen jaren en het vertrouwen wat zij in ons hebben. Wie wil profiteren van een mooie actie kan misschien alvast beter een afspraak maken. In de maand oktober krijg je een ondersteunend permanent inclusief knippen en föhnen voor slechts €75,-.

Vorig artikelZonnebloemen voor de zorg
Volgend artikelNajaarsactie bij Holvo in Lettele