Najaarsactie bij Holvo in Lettele

Holvo Lettele heeft gedurende de maand september en oktober een speciale najaarsaanbieding!

Bij aankoop van een Stiga zitmaaier krijgt u een gratis Stiga traptrekker met aanhanger cadeau. Het betreft een echte Rolly Toys trekker. Met deze combinatie kunnen ook de allerkleinste tuinliefhebbers aan de slag om het blad in de tuin te ruimen. Bij elke loopmaaier krijgt  u een speelgoed duwmaaier cadeau. De aanbieding geldt op voorraad modellen en zolang de voorraad strekt. Tevens heeft Holvo weer een ruim assortiment bladblazers met actieprijzen.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het STIGA programma onder andere Echo kettingzagen, bladblazers en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringsmateriaal, Hikoki elektrisch gereedschap, werkschoenen, Iseki tractoren en maaiers, Eliet verticuteermachines en handgereedschap van de betere merken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin en park machines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl. U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b te Lettele.

Vorig artikelHaarstudio Boucle bestaat 25 jaar
Volgend artikelHardloop mee met cursus AV Daventria