Hardloop mee met cursus AV Daventria

DIEPENVEEN – Op zaterdag 3 oktober start de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging AV Daventria 1906. Deze cursus is bestemd voor beginners en voor lopers die zich verder willen ontwikkelen. De loopcursus wordt gehouden in een gezellige ontspannen sfeer. Het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing bereidt het lichaam voor op gemakkelijk straks te kunnen hardlopen. Tevens is er persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol.

Of het uw doel is om uw conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl aan te meten : u streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen aan het einde van de cursus en dat verbindt natuurlijk. Misschien ook iets voor u?

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar: rac@avdaventria.nl. Maar wacht niet te lang, want vol = vol!

Vorig artikelNajaarsactie bij Holvo in Lettele
Volgend artikelDiepenveen onder hoogspanning