Wijk Wijtenhorst in Schalkhaar alleen bereikbaar via Oerdijk door wegwerkzaamheden

SCHALKHAAR – Van maandag 21 september tot en met vrijdag 2 oktober voert de gemeente Deventer werkzaamheden uit aan de Nico Bolkesteinlaan tussen de rotonde van het ziekenhuis en de N348, direct ten zuiden van Schalkhaar. De wijk Wijtenhorst is daardoor alleen bereikbaar via de Oerdijk.

Het gaat om het vervangen van het asfalt en de aanleg van betonbanden aan de zijkant van de weg. De aannemer die de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uitvoert is Dostal.

Van maandag 21 tot dinsdag 29 september 2020 vinden er overdag voorbereidende werkzaamheden plaats. Er blijft een rijbaan open voor bestemmingsverkeer, maar hou rekening met extra reistijd. Voor doorgaand verkeer wordt een adviesroute aangegeven.

Van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 wordt er gefreesd en geasfalteerd. Deze werkzaamheden vinden plaats in de avond en nacht. Dat betekent dat de weg tussen 19:00 uur en 06:00 uur geheel is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Het Deventer ziekenhuis, sportpark Rielerenk en De Bekkumer bereikt u tijdens de werkzaamheden via de Henry Dunantlaan. De Schalkhaarse wijk Wijtenhorst bereikt u via de Oerdijk. Fietsers kunnen gewoon gebruikmaken van het fietspad naast de hoofdrijbaan. Als de werkzaamheden eerder klaar zijn zal de weg ook eerder worden opengesteld.

Vorig artikelVerlichting Parochiekerk Heeten
Volgend artikelZonnebloemen voor de zorg