Verlichting Parochiekerk Heeten

  FOTO: MBS

  Kerk Heeten

  HEETEN – Zoals eind vorig jaar al in ‘t Kevertje werd aangekondigd, kunnen we nu bekendmaken dat de aanlichting van de monumentale kerk in het hart van ons dorp is gerealiseerd! Vanzelfsprekend was dit alleen mogelijk door de financiële bijdragen van een groot aantal bedrijven en organisaties die de Heetense gemeenschap een warm hart toedragen.

  Daarnaast waren de inzet van een groot aantal vrijwilligers en van de werkgroep ‘Zicht op de Kerk in Heeten’ van groot belang. Deze werkgroep heeft, namens het Plaatselijk Belang, de Heetense Ondernemers Vereniging en Heerensociëteit Salahom, een belangrijke sturende rol gehad.

  Het officiële eerste aanlichten van de kerkverlichting heeft plaatsgevonden op zaterdag 26 september, ’s avonds om 21.00 uur, door een van de wethouders van de gemeente Raalte, de voorzitter van de Helami en pastoor Verweij. Door alle coronaperikelen waren we helaas gedwongen dit in kleine kring te laten plaatsvinden.

  Wij wensen u nog vele jaren plezier van onze mooi verlichte parochiekerk!

  Vorig artikelNaar de kerk in Corona-tijd?
  Volgend artikelWijk Wijtenhorst in Schalkhaar alleen bereikbaar via Oerdijk door wegwerkzaamheden