Naar de kerk in Corona-tijd?

FOTO: MBS

OKKENBROEK – Ja, dat kan weer! In Okkenbroek bent u van harte welkom op de eerste en derde zondag van de maand om de dienst ‘in het echt’ mee te beleven. En als u liever vanuit huis meedoet, dan kan dat via kerkdienstgemist.nl.
In september starten de vieringen om half tien, vanaf oktober om tien uur ’s morgens.

Kan iedereen naar de kerk?
Ja, zolang u gezond bent, anderhalve meter afstand in acht neemt en er nog zitplaatsen beschikbaar zijn in de kerk. Bij aankomst zal de Corona coördinator u vragen of u gezond bent en uw naam, adres en telefoonnummer noteren in het register. Daarna kunt u plaatsnemen in de kerk.

De beschikbare zitplaatsen zijn aangegeven door middel van kussentjes: op elke plek waar een kussentje ligt, kunt u gaan zitten. Zijn alle kussens bezet, dan vragen wij u om ofwel thuis via kerkdienstgemist.nl de dienst mee te beleven ofwel aan te sluiten bij de viering in Bathmen (start: 10:00 uur ’s morgens).

Vorig artikelCollecte voor Gered Gereedschap
Volgend artikelVerlichting Parochiekerk Heeten