Nu advent, straks weer een feesttent!

SCHALKHAAR – De organisatie van Schalkhaar Life! wil de bewoners van Schalkhaar verrassen rond kerst. Hun motto blijft immers: voor én door Schalkhaar! Reden genoeg voor een creatieve kerstgedachte.

Afgelopen dagen zijn bij alle adressen in Schalkhaar kerstkaarten bezorgd. Deze kaart bestaat uit twee delen. Het linkerdeel kunnen de bewoners zelf houden en het andere deel voorzien van een kerstwens kan men inleveren bij de PLUS Joffrey ter Horst, DA, Warenwinkel De Lange, Kapsalon Jeannet, Slijterij Edwin Wichink en Mark Optiek.

De kaart met wens wordt door de vrijwilligers van Schalkhaar Life! geplastificeerd en in de boom gehangen die door de Technische Commissie op het dorpsplein is geplaatst. Op ‘derde kerstdag’ zal er één of zullen er meerdere van de wensen gekozen worden die de Schalkhaar Life organisatie met hun vrijwilligers gaan vervullen.

De organisatie hoopt dat de kerstboom vol komt te hangen met lieve, originele, unieke en hartverwarmende en te realiseren kerstwensen voor iemand die u als inwoner lief heeft!

Vorig artikelTamoil neemt Hartholt Olie-tankstations over in Salland
Volgend artikelBouwbedrijf Mensink presenteert nieuwe huisstijl en website