Bouwbedrijf Mensink presenteert nieuwe huisstijl en website

  BROEKLAND – New year, new Mensink. Bouwbedrijf Mensink start het nieuwe jaar met een volledig nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Volgens eigenaren Gonard Mensink en Marten Jansen bezegelt het bedrijf hiermee de ontwikkeling die het de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

  Gonard Mensink, oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf: ‘De afgelopen jaren is er veel veranderd. Het aantal medewerkers is flink gegroeid en in 2020 hebben we ons nieuwe energieneutrale kantoorgebouw in gebruik genomen, dat we bouwden op de fundering van een oude varkensstal, tot dat moment ons kantoor. Aan ons logo hebben we sinds onze oprichting in 1994 nooit iets gedaan. Onze communicatiemedewerker zei dat het tijd was voor iets nieuws. Ik sputterde eerst tegen, maar hij bleef aandringen. Toen zijn we maar overstag gegaan.’

  Mensink heeft afscheid genomen van de vlammen in het oude logo en zegt ook de kleur oranje vaarwel. Daarvoor in de plaats komt een krachtig beeldmerk en een nieuw kleurenpalet met aubergine als basiskleur. Het logo is ontworpen door Buro Naomi, een ontwerpbureau uit Raalte. Gonards compagnon Marten Jansen lacht: ‘Tijden veranderen. En wij trouwens ook. Onze huisstijl begon een beetje af te steken bij de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt. Bovendien hebben we de ambitie om Mensink nog meer neer te zetten als een merk, een partner bij wie je terecht kunt als je echt iets moois en unieks wilt bouwen.’

  Jansen en Mensink benadrukken dat ze met het nieuwe logo verder borduren op de reeds ingeslagen weg. Mensink: ‘Kijk, zo’n nieuwe huisstijl is leuk. De jongens hebben een nieuwe trui, de busjes zijn opnieuw bestickerd en we hebben direct maar even onze website aangepakt. Maar verder gaan we natuurlijk gewoon verder met dat wat we al deden: mooie, kwalitatieve woningen en bedrijfsgebouwen maken voor onze klanten. Daar gaat het nieuwe logo weinig aan veranderen.’

  Vorig artikelNu advent, straks weer een feesttent!
  Volgend artikelHoe de buurtsuper het toonbeeld van Lettele werd