De maand van de P.J.B. wandelvierdaagse is van start gegaan!

BATHMEN – Het afgelopen jaar werden helaas veel activiteiten geannuleerd. Ook onze wandelaars moesten we in 2020 teleurstellen dat ze niet konden genieten van prachtige routes in Bathmen, Lettele en Loo. Door de huidige maatregelen heeft de commissie besloten ook dit jaar nog geen wandelvierdaagse als vanouds te kunnen organiseren. Daarom is een alternatief bedacht. De gehele maand mei staan routes online, die op een zelfgekozen moment te wandelen zijn.

Vanaf het startpunt, de Brink te Bathmen, kunnen door het scannen van een QR code diverse routes geopend worden. Er is keuze tussen 7,5, 10 en 15 kilometer. Bij het scannen van de QR code aan het einde van de route vragen wij om uw gegevens. Als u deze invult sturen wij na afloop een presentje als bedankje voor de deelname. Vanzelfsprekend gaan wij goed met deze gegevens om en zal dit na de wandelvierdaagse maand worden verwijderd.

Ook aan de kinderen is gedacht! Op de routes zijn meerdere QR codes te vinden. Hier zijn vragen en opdrachten aan verbonden. Een echte puzzeltocht! Blijkt dat jij aan het einde van de maand als beste alles hebt opgelost, dan win je daar ook nog mooie prijzen mee.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook! Meer informatie zal spoedig volgen. Houd daarom de social media en de website van de P.J.B. goed in de gaten.

Vorig artikelWandelen en opruimen in en rond Diepenveen
Volgend artikelZomerdagkamp Schalkhaar viert jubileum