Zomerdagkamp Schalkhaar viert jubileum

FOTO: Alex Schokker

SCHALKHAAR – Zomerdagkamp Schalkhaar viert jubileum Dit jaar viert het Zomerdagkamp het 25-jarig bestaan! De organisatie van het Zomerdagkamp Schalkhaar is alweer druk bezig met de voorbereidingen. In 2020 is het Zomerdagkamp helaas niet doorgegaan. Officieel was dát het jaar waarin het kamp 25 jaar bestond. Om er toch nog bij stil te staan, vieren we het daarom dit jaar, door extra aandacht te besteden aan onze sponsors die we bedanken en aan wat extraatjes in de kamp week. In 1995 is het kamp voor het eerst van start gegaan bij de familie Haarman op ’t Hagenvoorde, met als thema de Middeleeuwen. Inmiddels zijn er heel wat thema’s de revue gepasseerd. En hebben meer dan 5000 kinderen te gekke herinneringen opgedaan.

Het Zomerdagkamp is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd die in Schalkhaar wonen of in Schalkhaar naar school gaan. Raster Welzijn is, samen met vrijwilligers die Schalkhaar een warm hart toedragen, 25 jaar geleden begonnen met het kamp. De achterliggende gedachte was-en is nu nog steeds-om iets te organiseren voorkinderen die niet op vakantie zijn of kunnen. Vandaar ook dat geprobeerd wordt het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Locatie

Na jaren plezier op ’t Hagenvoorde, met dank aan Irma en Anton Haarman, was het in2018 de laatste keer. De Stichting Sportvoorziening Schalhaar heeft vanaf 2019 de sportvelden van SV Schalkhaar beschikbaar gesteld voor het kamp. Dit jaar ook weer! De kinderen hebben hier alle ruimte om hutten te bouwen, te knutselen, verschillende spelletjes te doen en nog veel meer

Slag om de arm…

Het Zomerdagkamp 2021 is van maandag 12 t/m donderdag 15 juli, van 10.00 tot 15.45 uur. Behalve op donderdag15 juli. Dan eindigt het kamp om 15.00 uur, dit jaar helemaal op spectaculaire wijze. Als de omstandigheden het toelaten, is iedereen hierbij natuurlijk van harte uitgenodigd om met eigen ogen te zien wat voor spetterends op het programma staat. Toch moeten we hierbij nog een slag om de arm houden voor wat betreft publiek.

Meer informatie vind je op www.zomerdagkamp.nl

Vorig artikelDe maand van de P.J.B. wandelvierdaagse is van start gegaan!
Volgend artikelReconstructie van de Oerdijk in Schalkhaar