Hartholt Olie gaat verder onder andere naam

WESEPE – De Hartholt Olie locaties in Salland gaan verder onder een andere naam. Alle zeven locaties van de regionale tankstations zijn overgenomen door Tamoil. Hartholt Olie had onder meer locaties in Lettele, Wesepe en Heino. Volgens Tamoil blijft de naam van het familiebedrijf op de luifels van de tankstations staan.

De komende periode zullen de tankstations van Hartholt Olie worden voorzien van een nieuw aanblik. Om de opening van de nieuwe locaties te vieren, organiseert Tamoil een openingscampagne op de bemande tankstations. Die worden ‘feestelijk aangekleed’ en iedere tankende klant ontvangt bij het afrekenen een ‘leuke attentie’.

Vorig artikelHunneruiters Wesepe weer samen actief
Volgend artikelFietstocht in Wesepe op zondag 4 juli gaat door