Hunneruiters Wesepe weer samen actief

    WESEPE – Rijvereniging en Ponyclub de Hunneruiters zijn dolblij met hun eigen, riante buitenbak. Daar waar verenigingen nu nog niet mogen rijden, omdat zij geen buitenbak hebben, rijden de hunneruiters elke dinsdag- en woensdagavond alweer volop lessen. Meteen is het weer gezellig en zijn de paarden ook weer uitgelaten om elkaar te zien. Een mooi schouwspel. Jammer dat er geen publiek bij kan zijn.

    “We hopen dat dit weer mag eind mei”, aldus de voorzitter Annemarie Toorneman, “want op 29 mei is er een clubdag gepland.” Dit is een onderlinge wedstrijd die we altijd in april houden, maar nu is verzet naar ons concours datum. Het concours is wel geannuleerd. We willen het niet riskeren om onnodige kosten te maken. De algemene ledenvergadering is ook verzet. We hopen dat, als de
    coronamaatregelen opgeheven zijn, we onder genot van een borrel samen met de leden de balans op kunnen maken en kunnen kijken naar de ‘herstelplannen’ voor de komende jaren. Wij zien onze toekomst positief in. ‘We zijn een gezonde club’

    Vorig artikelRepair Café bij Infopunt/Cultuurhuus Braakhekke
    Volgend artikelHartholt Olie gaat verder onder andere naam