Repair Café bij Infopunt/Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – Wat doe je met je lievelingsbroek waarvan de rits het heeft begeven? Een stofzuiger die het niet meer doet of een Senseo die het laat af weten? Of andere kleine huishoudelijke apparaten met een defect? De oplossing is simpel: niet weggooien maar repareren! Opgave kan voorlopig alleen via e-mail: infopunt@bathmen.nl. I.v.m. de coronamaatregelen vanuit het RIVM, slechts 1 artikel per persoon en de richtlijnen in het Cultuurhuus volgen.

Binnenlopen is gratis, maar het vervangen van materialen wordt wel berekend. Het liefst heeft men dat u van te voren even doorgeeft wat u binnenbrengt, zodat men de onderdelen misschien al in huis kan halen. Reparaties kunt u doorgeven van bij het Infopunt, e-mail infopunt@bathmen.nl of op telefoonnummer 0570-540839.

Wanneer:
Woensdag 26 mei 2021 van 10.00 tot 13.00 uur

Waar:
Infopunt Bathmen

Cultuurhuus Braakhekke

Schoolstraat 6a

7437 AE Bathmen

Vorig artikelKlooster Nieuw Sion opent koffieschenkerij in Pinksterweekend
Volgend artikelHunneruiters Wesepe weer samen actief