Nog een paar rugzakjes voor de Kuiertocht te koop 

DIEPENVEEN – De tweede editie van de Diepenveense Kuiertocht zit er op. In de afgelopen weken hebben we ruim 400 rugzakjes gevuld. Die vervolgens door het fantastische personeel van Hof van Salland zijn meegegeven aan enthousiaste wandelaars. 

We hebben veel mooie foto’s binnengekregen en ook een flinke stapel ingevulde vragenlijsten. Daar gaan we nog even druk mee zijn, maar binnenkort maken we de winnaars bekendWe hebben als organisatie erg veel leuke reacties mogen ontvangen. Dus er komt zeker een volgende keer! 

Bent u er vorige week niet aan toe gekomen, maar wilt u toch nog een van de mooie wandelingen maken? We hebben nog een klein aantal gevulde rugzakjes en routebeschrijvingen over gehouden. Die kunnen deze week nog worden aangeschaft bij het Hof van Salland in het Kulturhus, voor € 3,50 per stuk. Er is nog keuze uit routes van 5, 10 en 15 kilometer, zolang de voorraad strekt! 

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan de fotowedstrijd en de vragenlijsten. 

Vorig artikelFietstocht in Wesepe op zondag 4 juli gaat door
Volgend artikelProgramma KleintjeSchalkhaarLife! is bekend