Programma KleintjeSchalkhaarLife! is bekend

SCHALKHAAR – Het programma voor Schalkhaar Life! is bekend: we gaan zondag 23 mei een interactief online feestje bouwen! Met twee bands, een DJ, muziekbingo, stoepkrijtwedstrijd en Schalkhaar Life!-Quiz brengen we Schalkhaar Life! naar je huiskamer. En net als vorig jaar hebben we ook nog leuke prijzen weg te geven van lokale ondernemers, die onze razende reporters live komen afleveren!

De kinderen van de Nicolaasschool en De Sleutel ontvangen deze week op school een zakje met de bingokaart of instructies voor de stoepkrijtwedstrijd en een tegoedbon voor een lekkere verrassing. Kijk voor meer informatie over het programma en voor de link naar de livestream, op www.schalkhaarlife.nl.

Vorig artikelNog een paar rugzakjes voor de Kuiertocht te koop 
Volgend artikelHarde plastic doppen kunnen nog steeds ingeleverd worden