DSC Afdeling Gymnastiek zoekt een gymleidster

DIEPENVEEN – DSC Afdeling Gymnastiek is een leuke gymvereniging in Diepenveen voor jeugd en volwassenen. Voor onze 45+ damesgym zijn wij op zoek naar een enthousiaste leidster! De lessen zijn laagdrempelig en zijn voor iedereen toegankelijk. In de lessen worden afwisselend de verschillende spiergroepen getraind en vaak afgesloten met een eindspel.

Ben jij die enthousiaste leidster die een uur gymles wil verzorgen op maandagavond voor onze dames? Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of ken je iemand die deze lessen zou willen verzorgen neem dan contact met ons op via: voorzitter.dscgym@gmail.com.

Wij komen graag in contact met je!

Vorig artikelJeugd Voetbaldag 2021 voor VV Lettele leden
Volgend artikelInschrijving Broeklandse EK-pool geopend