Inschrijving Broeklandse EK-pool geopend

  BROEKLAND – De inschrijving voor de Broeklandse EK-pool is geopend. Deze editie wijkt niet veel af van de vorige zeven edities. Het verschil is wel dat na twee keer afwezigheid Oranje weer van de partij is. Wegens dat gemis juichten de Broeklanders twee edities achter elkaar voor de Rode duivels en adopteerden ze de zuiderburen.

  Onveranderd is ook dat de volledige inleg de prijzenpot ingaat en verdeeld wordt onder de drie winnaars van de poule en de winnaar van de groepswedstrijden; er blijft niets aan de strijkstok hangen. De levensgrote bokaal reist dit keer weer door de regio en komt in de tuin te staan van de koploper in de poule. De deelnemer die onderaan de deelnemerslijst staat, kan van de organisatie het ‘hekkensluiters-hek’ verwachten. De standen worden dagelijks bijgewerkt en de deelnemers kunnen op de wedstrijddagen reken op een verslag.
  Voorafgaande aan de wedstrijden van Oranje wordt er door de organisatie een vragenlijst uitgezet met vragen die betrekking hebben op de te spelen wedstrijd. Deelname hieraan is vrijblijvend en telt niet mee voor de Poule. Een aantal gulle sponsors neemt de kosten voor dit extra’s voor hun rekening.
  De deelnamekosten bedragen 5 euro. Inschrijving kan nog tot 11 juni 12.00 uur via www.broeklandsepool.nl.

  Vorig artikelDSC Afdeling Gymnastiek zoekt een gymleidster
  Volgend artikelGroot onderhoud aan de V1-locatie in Okkenbroek