Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt geopend. In de zogenaamde Berebuurt bij wormenkwekerij de Lange pier staat sinds mei dit jaar een gezellig rustpunt. Deze is gelegen aan de knooppuntenroute en de mountainbike route. Geïnspireerd door de rustpunten die Anja tijdens het wandelen van het marskramerpad zag, besloot ze zelf een rustpunt te beginnen. Er worden jaarlijks ook vele vragen gesteld door fietsers en wandelaars over de wormenkwekerij en wat er toch gebeurt in die lange bakken achter het bedrijf. Dat bracht Mark en Anja te Boekhorst op het idee om dit te combineren met een rustpunt. In het rustpunt hangt informatie over de Berebuurt en de wormenkwekerij.

U kunt via een QR code een kort informatief filmpje over de wormenkwekerij zien. Door een bijdrage van Wij Deventer is dit mede mogelijk gemaakt. Buiten is er een gezellig plekje om even een kopje koffie, fris of ijsje (van de Rosa hoeve uit Raalte) te nuttigen. Alles is zelfbediening, afrekenen kan contant of overmaken via het banknummer.

U kunt ook gebruik maken van het toilet. Wilt u met een grotere groep komen doe dan even een berichtje via de app of bel even met 06-22189088, dan zorgen we voor meer zitplekken en extra koffie/thee, etc.. We hopen op een mooie zomer waarin we  de toeristen en dagjesmensen van ons mooie Salland mee kunnen laten genieten. Maar ook de gewone Sallander is van harte welkom om even te komen uitrusten!

Vorig artikelDoppen inzamelen in Schalkhaar voor KNGF Geleidehonden
Volgend artikelBBKK organiseert EtalageKunstRoute in Bathmen