Doppen inzamelen in Schalkhaar voor KNGF Geleidehonden

SCHALKHAAR – Doppen, doppen en nog eens doppen. Richard Kroes uit Schalkhaar heeft via het inzamelpunt Diepenveen de ambassadeurs van KNGF Geleidehonden Willem Groot Zwaaftink en zijn geleidehond Cathy verzocht om een inzamelcontainer bij de PLUS Joffrey Ter Horst te Schalkhaar neer te zetten. De inzamelcontainer is direct gesponsord.

De ambassadeurs  van KNGF Geleidehonden zijn apetrots dat er zoveel mensen KNGF Geleidehonden een warm hart toedragen. Het inzamelen van schone en harde plastic doppen gaat als een speer. Iedereen die de hulp en de geleidehond een warm hart toedraagt, kan de doppen bij Plus Joffrey Ter Horst  Schalkhaar Pastoorsdijk 22 deponeren. Duurzaamheid is een aandachtspunt voor deze tijd, dus de doppenactie past mooi in het concept.

Als geleidehond gebruiker weet ik als geen ander wat een geleidehond voor een blinde of een zeer slechtziende betekend zegt Willem. Nederland is erop gericht dat een ieder zo lang mogelijk zelfstandig kan leven, een geleidehond maakt dit mogelijk. Voor één volle vuilniszak met schone en harde plastic doppen ontvangt KNGF Geleidehond 1 euro netto. Vanaf 2016 zijn we volop aan het inzamelen, het resultaat liegt er niet om, we zijn nu bezig met het verzamelen voor de 42ste  zeecontainer.

Elke zeecontainer met doppen levert circa 1.000 euro netto op. Een geleidehond kost van pup tot zijn pensioen 35.000 euro. Eén derde wordt vergoed door de zorgverzekeraar en de rest moet worden verdiend door donateurs en sponsors te werven.

Wegens enorm succes is KNGF Geleidehonden dringend op zoek naar puppypleeggezinnen. Voor meer informatie verwijs ik u door naar: www.geleidehond.nl of bel   020 49 69 333, uiteraard mag u ook contact met Willem opnemen w.grootzwaaftink@outlook.com of 0621648370.

Vorig artikelZomerprogramma Klooster Nieuw Sion
Volgend artikelRustpunt De lange Pier geopend in Lettele