Vacature: beheerder sportvoorzieningen Schalkhaar

FOTO: MBS

SCHALKHAAR – Stichting Sportvoorziening Schalkhaar en Stichting Sporthal Schalkhaar beheren sportcomplex De Horsterhoek en de Sporthal Schalkhaar. Gecombineerd zijn zij op zoek naar een multifunctionele persoonlijkheid voor de functie van Beheerder Sportvoorzieningen Schalkhaar (20-24 uur per week M/V)

De sportvoorzieningen bestaan uit:
• Sportcomplex “de Horsterhoek”
• Sporthal Schalkhaar

De uren zijn verdeeld over De Horsterhoek en de Sporthal. Werktijden worden afhankelijk van de activiteiten c.q. programma en in overeenstemming met beide besturen verder naar eigen inzicht ingevuld en spreiden zich in beginsel uit van maandag t/m vrijdag.

Klik hieronder voor de volledige vacaturetekst en contactgegevens:
Vacature beheerder sportvoorzieningen 

Vorig artikel100 Jaar muziekvereniging St Caecilia Schalkhaar
Volgend artikelBuurtbus Salland zoekt nieuwe chauffeurs