Herfsttintenwandeling in Bathmen

Autumn scenery. Beautiful gold fall in park.

BATHMEN – Op zondag 24 oktober organiseert de Stichting Bathmen Promotie de jaarlijkse herfsttinten wandeltocht in Bathmen. Dit jaar start de wandeltocht bij de familie Brilman aan de Oxersteeg 8 in Deventer.

We wandelen in twee groepen dezelfde tocht van ongeveer 8 km. De gidsen nemen je mee langs mooie plekjes in de omgeving van Bathmen. Hopelijk zijn er onderweg al veel herfsttinten en paddenstoelen te bewonderen. De tocht loopt deels over onverharde wegen en is voor wandelwagens en rolstoelen niet of erg moeilijk begaanbaar.

De Herfsttintenwandeling heeft dit jaar een verplichte inschrijving via www.bathmen.nl. Er kunnen maximaal 100 wandelaars meedoen. Je kunt kiezen voor vertrek om 13.00 uur, dit is een groep met snelle wandelaars (5 á 6 km per uur). Om 13.15 uur vertrekt de tweede groep met wat minder snelle wandelaars. In de pauze is er chocolademelk to go met iets lekkers.

De kosten bedragen € 2,- per persoon. Je betaalt € 1,35 administratiekosten per boeking als je inschrijft via de website. Inschrijven via het Infopunt kan ook. Als door omstandigheden de tocht niet door kan gaan, is het helaas administratief onmogelijk om de inschrijfkosten terug te betalen. Iedereen wandelt mee op eigen risico en wij verwachten dat je zelf (als het nodig is) afstand bewaart en je thuisblijft bij (ook bij lichte) klachten.

De vrijwilligers van de Stichting Bathmen Promotie ontmoeten je graag bij de Herfsttinten wandeltocht. Zij hebben er in ieder geval zin in om weer leuke evenementen voor u te organiseren, nadat veel evenementen niet door konden gaan vanwege corona. Wilt u weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijkt u dan op de agenda van www.Bathmen.nl.

Vorig artikelWeer Muziek op Zondag in het Kulturhus
Volgend artikelChoral Evensong in Klooster Nieuw Sion