PJB Boeldag Bathmen op 23 oktober

BATHMEN – Zaterdag 23 oktober 2021 is het weer zover, de jaarlijkse landelijk bekende P.J.B. Boeldag Bathmen. Ook dit jaar komt de opbrengst weer ten goede aan de verschillende verenigingen in Bathmen.

Rommelmarkt

De rommelmarkt begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er weer van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, spullen uit grootmoeders tijd, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enzovoort. De afdeling Bathmen van de Nederlandse Bond van Plattelands Vrouwen van Nu gaat weer de overheerlijke oliebollen bakken en verkopen.

Veiling

De veiling begint ’s middags om 13.00 uur. Onder toezicht van notariskantoor Smalbraak uit Deventer zal afslager Gerrit Grotenhuis alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

  • Coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht.
  • Entree € 2,- p.p.
  • Manege t’ Ruiterkamp, Koekendijk 20 Bathmen
  • Meer info: www.pjbbathmen.nl.
Vorig artikelChoral Evensong in Klooster Nieuw Sion
Volgend artikelSam’s kledingactie groot succes