Sam’s kledingactie groot succes

SCHALKHAAR – Op 24 en 25 september vond de najaar inzamelingsactie van Sam’s kledingactie plaats. In Schalkhaar werd 810 kilo kleding opgehaald en in Colmschate (Titus Brandsmahuis) 205 kilo. De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat voor het grootste gedeelte naar projecten in Oeganda om kinderen en hun ouders te ondersteunen om na de coronatijd weer naar school kunnen. Dankzij de opbrengst van de kledingactie kunnen deze projecten doorgaan. Dank u wel voor uw steun!

Projecten

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.

Vorig artikelPJB Boeldag Bathmen op 23 oktober
Volgend artikelSinterklaasactie bij de Diepenveense Winkeliers voor basisschoolkinderen