De nieuwe look van Bakkerij van Rijssen

DIEPENVEEN – Wanneer je langs het pand komt aan de Dorpsstraat 18 in Diepenveen, zal het je ongetwijfeld opvallen; het bedrijf van Luxe brood- en banketbakkerij J.G. van Rijssen ziet er anders uit! Met een nieuwe frisse look, zowel binnen als buiten, is de luxe brood-en banketbakkerij een in het oog springende vernieuwing aangegaan.

De vertrouwde witte kleur is gebleven, maar het geel is vervangen door zwart en de houtkleur geeft een bijzonder weelderige uitstraling aan het gebouw. Nu de bakkerij bijna 100 jaar in bedrijf is, kan je wel raden dat deze mijlpaal alleen bereikt kon worden door perfect vakmanschap.
Meneer van Rijssen, 4e generatie uit een echte bakkersfamilie, heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Alhoewel hij ook ervaring in loondienst elders moest opbouwen van zijn vader, heeft dit het ambacht alleen maar versterkt en dat proef je. Met heel veel plezier en passie worden de luxe brood-en banketproducten iedere dag gemaakt en volop verkocht. Hier ligt ook een gediplomeerde opleiding aan ten grondslag. Tel hierbij op dat service een kernwaarde is van het bedrijf en je hebt een optimale mix.

Wanneer je nieuwsgierig genoeg bent geworden, neem dan gelijk een kijkje binnen; daar zal het je opvallen dat er plaats is gemaakt voor een mooi nieuw behang met een knedende bakker, nieuwe borden met wervende teksten en nieuwe lampen. De buffettafel is vervangen door een luxe industriële kast, waarin alle (kerst)producten staan uitgestald.

Kortom; kom een kijkje nemen en geniet van alle heerlijke lekkernijen van Brood- en Banketbakkerij Van Rijssen aan Dorpsstraat 18 te Diepenveen, tel 0570-590117.

Vorig artikelGijs (16) maakt zijn jongensdroom werkelijkheid
Volgend artikelInvulling centrale deel in Steenbrugge