Klusochtend in de Heemtuin

DIEPENVEEN – Het weekend beginnen met een groene work-out in de natuur? Sluit aan bij de klusochtend in de Heemtuin, elke tweede zaterdag van de maand. We starten om 9.30 uur en om 12.30 uur hebben we samen opgeruimd. Voor gereedschap én koffie wordt gezorgd.

Samen zorgen we voor een veilige natuurspeelplek voor de jeugd en een steeds mooier plekje voor heel Diepenveen om van de natuur te genieten. Hoe meer hulp er is, hoe mooier het wordt en hoe gezelliger het is. We tuinieren, werken aan de poel en klussen met hout. Stuur een bericht als je erbij wilt zijn.

Je kunt je aanmelden bij rik.timmermans@gmail.com.

Locatie en datum

De Heemtuin Diepenveen, eerstvolgende klusochtend is zaterdag 8 januari 2022.

Vorig artikelVintage & Coffee Schalkwaar in pand Pastoorsdijk
Volgend artikelOvername DA Drogist Schalkhaar is een feit