Scholier uit Diepenveen gaat een halfjaar naar de Caribische eilanden zeilen

“Ik ga op reis voor een halfjaar en verbreed hierbij mijn kennis in andere culturen en leer veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling”.

DIEPENVEEN – Nathan van Noort, een 15-jarige jongen uit Diepenveen wil volgend jaar met School at Sea mee. Wat is School at Sea? School at Sea is een organisatie die het mogelijk maakt 37 leerlingen van 4 en 5 havo, vwo of gymnasium een half jaar lang mee te laten zeilen op de driemaster Thalassa. Zij zullen dan naar de Caribische eilanden varen. Op deze boot volg je school en maak je je toetsen, daarnaast doe je leuke excursies op eilanden en trek je er soms een week op uit met medeleerlingen. Tijdens deze reis leer je veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling; “Ik leer zelfstandiger te worden en  ga leren leiding geven”.  Hoewel School at Sea geen commercieel oogpunt heeft, kost het wel veel geld. Nathan gaat sponsors verzamelen, zowel bedrijven als particulieren. Hij heeft daarvoor een sportieve uitdaging bedacht, hij gaat 600 km naar Parijs fietsen tijdens het paasweekend! Bedrijven en particulieren kunnen hem daarvoor sponsoren. Op zijn eigen website kun je meer vinden over hem, zijn reis en zijn acties. Ook is hier de mogelijkheid om te doneren en daarmee te helpen deze reis mogelijk te maken.

Zijn website is https://nathanvannoort.wixsite.com/mijnreis. Dit project is een enorme uitdaging, maar Nathan gaat deze graag aan. Hij ziet het als een kans om anderen te inspireren, alles is mogelijk, als je er zelf maar in gelooft!

Vorig artikelOvername DA Drogist Schalkhaar is een feit
Volgend artikelPool4Pets trimt katten bij u thuis in de regio Oost-Nederland.