Flessenactie handbalmeiden SV Schalkhaar op 21 april

SCHALKHAAR – Tijdens Pinksteren doen de meiden van SV Schalkhaar B1 en B2 mee aan een internationaal handbaltoernooi in Duitsland. Nadat dit in 2020 en 2021 niet doorging vanwege corona, gaan de meiden eindelijk hun handbalkunsten meten met leeftijdgenoten uit Duitsland, Denemarken, Zwitserland en Frankrijk.

Door Rudy Brouwer

Om de kosten te drukken gaan de sportieve Schalkhaar meiden op donderdag 21 april a.s. tussen 17.30 en 19.30 langs de deur in Schalkhaar om lege statiegeldflessen op te halen. Dus een oproep aan alle mensen in ons dorp: spaar tot die tijd je flessen op en geef er op donderdag 21 april a.s. een aantal mee aan de meiden.

Ben je die donderdag niet thuis? Hang dan een tasje met flessen klaar aan de voordeur! Dankjewel!

Vorig artikelPool4Pets trimt katten bij u thuis in de regio Oost-Nederland.
Volgend artikelHuldiging erfgoeddragers project ‘Oorlog in mijn buurt’