Natuurlijke krul & kleur by Turnaround

DIEPENVEEN – Heeft u krullen of wil u meer volume in uw haar? Dan bent u bij Turnaround Haar & Beautysalon aan de Draaiomsweg in Diepenveen aan het juiste adres.

De haarstylistes hebben speciale trainingen gevolgd en werken met speciale scharen waardoor zij in staat zijn extra volume te creëren. Met deze techniek krijgt zelfs gepermanent haar weer een nieuwe leven en een natuurlijke uitstraling. Turnaround past deze techniek al jaren en toe en is een van de weinige erkende mastersalons in de regio.

Naast krullen is Turnaround ook onderscheidend met kleuren. Er wordt gewerkt met hoogwaardige Italiaanse producten op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Dit resulteert in een prachtige natuurlijke warme uitstraling.

Eigenaresse Heidi ter Veer is trots op deze merken. “Kwalitatief hoogwaardig en prettig om mee te werken. Voor elk type haar of huid is er wel een passend product die de natuurlijke uitstraling versterkt.”

Kijk op https://www.turnarounddiepenveen.nl/

Vorig artikelGGooiker boomkwekerij & tuincentrum al 50 jaar sterk in buitengroen
Volgend artikelNathan van Noort heeft een tocht van 800 km in de benen