Najaarsshow bij Holvo in Lettele

LETTELE – In het laatste weekend van November organiseert Holvo Lettele een najaarsshow. Bij deze show staan diverse machines centraal. Van kettingzagen tot en met trekkers van 400 pk. Ook staan de nieuwste ontwikkelingen van verschillende merken centraal. Zo staan er diverse elektrisch aangedreven voertuigen. Waaronder een Merlo EW25.5-90 verreiker met een hefvermogen van 2500 kg en een werkduur van 8 uur! Ook in de tuin en park branche wordt elektrisch steeds meer de standaard. Zo zijn er tijdens de show diverse elektrische zitmaaiers en robotmaaiers van Stiga te zien. De elektrisch aangedreven zitmaaiers kunt u zelf proberen op ons testparcour! Ook mogen de merken Valtra en Fendt natuurlijk niet ontbreken. Deze 2 trekker fabrikanten zijn vooruitstrevend in hun techniek en betrouwbaarheid.

Holvo Lettele hoopt u graag te verwelkomen op de onderstaande data:
Vr 25 nov 2022:    13:00 – 22:00
Za 26 nov 2022:    10:00 – 16:00
Zo 27 nov 2022:    10:00 – 16:00

www.holvo.nl

Vorig artikelZorgen bij omwonenden over plaatsing TBS’ers en verslaafden op Brinkgreventerrein
Volgend artikelLeny’s lindeboom in Bathmen wordt gesnoeid