Nieuwe kledinglijn SV Schalkhaar 2023-2026

SCHALKHAAR – Begin april is de nieuwe kledinglijn gepresenteerd tijdens een bijeenkomst voor sponsoren en ‘Vrienden van SV Schalkhaar’. Vanaf volgend seizoen treden alle sporters in een nieuw tenue aan. Hiermee wordt tevens de switch gemaakt van Hummel naar Stanno.

De projectgroep van de nieuwe kledinglijn heeft in samenwerking met retailer Sport 2000 Buitink, met winkels in Deventer (Flora 243) en Twello (Marktstraat 1), de nieuwe kledinglijn samengesteld.

In 2021 werd al bekend gemaakt dat na twee seizoenen SV Schalkhaar de switch zou maken van Hummel kleding naar het kwaliteitsmerk Stanno van Deventrade.

Drijvende krachten achter de totstandkoming van de nieuwe kledinglijn waren Harry Huisman, José Ellenbroek, Henny van Empel, José SmitAnke Mensen, Frans Haarman, Erik Lucassen en Mikail Altun. Zij hebben wederom een perfecte klus met elkaar geklaard en verdienen in alle opzichten oprechte complimenten. Natuurlijk zullen zij blijven toezien op de invoering van de nieuwe kledinglijn.

SV Schalkhaar bedankt daarnaast John Buitink en Rob Peters van Sport 2000 Buitink voor de samenwerking bij de ontwikkeling van de nieuwe kledinglijn.

Vorig artikelStart jeugdvisseizoen van de Diepenveense Hengelaars Vereniging
Volgend artikelJaarlijkse actie DSC handbal: Bestel uw potgrond en/of tuinaarde