Jaarlijkse actie DSC handbal: Bestel uw potgrond en/of tuinaarde

DIEPENVEEN – Net als voorgaande jaren kunt u weer deelnemen aan de potgrondactie van DSC-Handbal. Boomkwekerij en tuincentrum Gooiker levert aan onze vereniging de potgrond en tuinaarde tegen inkoopprijs en wij verkopen het voor dezelfde prijs als bij het tuincentrum. De opbrengst komt dus geheel ten goede aan de onze Handbalvereniging.

Zaterdag 2 maart bezorgen we uw bestelling gratis bij u thuis. Woont u buiten de bebouwde kom, dan kan het een paar dagen eerder of later zijn. Voor 9 maart heeft u de bestelling sowieso thuis. Op verzoek hebben we dit jaar ook een veen-vrije potgrond toegevoegd. De tuinaarde is door een assortimentswijziging van de leverancier nu biologisch en veen-vrij.

We zijn ontzettend blij met uw steun en hopen dat u weer een aantal zakken bestelt. Via de link ‘bestellen’ op dorpspleindiepenveen.nl gaat u direct naar de webshop.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met André Peters telefoon 06-30371164 of mailen naar potgrondactiedsc@gmail.com.

Vorig artikelNieuwe kledinglijn SV Schalkhaar 2023-2026
Volgend artikelTonnie de Witte neemt afscheid als koster van de Nicolaaskerk