Openluchtspel ‘Tegenwind’ in Bathmen

BATHMEN – Mei 2020 zou in Bathmen een openluchtspel plaatsvinden. Totdat corona roet in het eten gooide. ‘Tegenwind’ kreeg tegenwind.

Nu is de draad weer opgepakt en de regisseur is volop met haar spelers bezig om een mooi spel neer te zetten. Daarnaast wordt er ook door allerlei werkgroepen hard gewerkt om de bezoekers een memorabele avond te bezorgen op een prachtige locatie midden in het Traasterbos.

Tegenwind speelt in 2020 en verbindt heden en verleden. Loeki is voorzitster van de Plattelands Jongeren en ze studeert HBO verpleegkunde. Tijdens haar stage ontmoet ze de 85 jarige Sallo die in de oorlog in Bathmen was ondergedoken en zijn zoon wil juist in Bathmen een windturbine plaatsen…

Data: 13, 14, 17, 19, 20 mei.

Tickets verkrijgbaar via www.openluchtspelbathmen.nl en bij Cultuurhuus Braakhekke aan de Schoolstraat. Of scan even de QR code in de advertentie elders in deze uitgave van Dorpsnieuws.

Vorig artikel4e Diepenveense Kuiertocht dit jaar ook een fietsroute
Volgend artikelStart jeugdvisseizoen van de Diepenveense Hengelaars Vereniging