4e Diepenveense Kuiertocht dit jaar ook een fietsroute

DIEPENVEEN – Na de succesvolle voorgaande kuiertochten willen we liefhebbers ook dit jaar weer mooie wandelingen rond Diepenveen aanbieden. Nieuw is dat we dit jaar ook een fietsroute van 50 km hebben.

De taakgroep kennismaken en ontmoeten heeft dit jaar 5, 10 en 15 kilometer wandelingen èn een fietsroute van 50 km uitgezet! In de periode van 29 april tot en met 7 mei kunt u op eigen gelegenheid een of meer van deze routes lopen/fietsen. Alle wandelingen starten en eindigen bij het Kulturhus, hèt middelpunt van Diepenveen (Dorpsstraat 30). En natuurlijk hebben we weer de fotowedstrijd!

Aanmelden kan via het formulier op dorpspleindiepenveen.nl. Als u het formulier ingevuld heeft ontvangt u via “Google formulieren” een e-mail. Als u deze niet ontvangen heeft, dan is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan met het aanmelden. Probeer het dan even opnieuw.

Vorig artikel100 bufferplekken AZC blijven langer
Volgend artikelOpenluchtspel ‘Tegenwind’ in Bathmen