Mooie start verduurzaming Dorpshuis Ons Centrum

OKKENBROEK – Op donderdagavond 18 januari 2024 werden we als bestuur van Dorpshuis Ons Centrum blij verrast door de komst van Maarten Vinkesteijn van de Rabobank Salland. Hij kwam ons namens deze bank een cheque overhandigen vanuit de “Rabo coöperatieve duurzaamheidsbijdrage” ter waarde van € 5.000,-.

We zijn als stichting sinds enige tijd druk bezig om ons dorpshuis, welke in 1967 is gebouwd, een update te geven. En dat doen we niet alleen voor het oog, maar we willen daarbij ook de nodige maatregelen nemen op het gebied van duurzaamheid. En daarvoor hebben we in het najaar van 2023 een aanvraag gedaan bij de Rabobank, welke nu gehonoreerd is.

Uiteraard zijn we daar zeer content mee en kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze plannen voor een toekomstbestendig dorpshuis Ons Centrum. We danken Rabobank Salland voor deze mooie bijdrage en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

Vorig artikelTonnie de Witte neemt afscheid als koster van de Nicolaaskerk
Volgend artikelHelp je ook mee planten?