Aanzienlijk gezelschap uit Schalkhaar aanwezig bij de Zonnebloem

SCHALKHAAR – Zonnebloem regio Zuidwest-Overijssel, waaronder ook de afdeling Schalkhaar valt, heeft onlangs een succesvolle Wintermiddag gehouden voor haar elf afdelingen in de regio.  Het aantal belangstellenden hiervoor was wederom groot: ruim 200 mensen genoten van plezierige en herkenbare (meezing)muziek van de show ‘Meisjes van de Radio’.

Bij de Belte in Nieuw Heeten werden de bezoekers meegenomen in een tijdlijn die voor iedereen herkenbaar is. Anekdotes vergezeld met liederen die uit volle borst door aanwezigen werden meegezongen. Bekende personen uit “die” tijd waren bruggetjes naar de bekende muziek. Het meezinggehalte was hoog, de zaal liet dan ook vol enthousiasme van zich horen. Iedereen heeft er echt van genoten van het “voorrecht” om bij deze radio-uitzending aanwezig te zijn.

De aanwezigen waren afkomstig uit alle hoeken van de regio Deventer; ook vanuit ons dorp Schalkhaar was een aanzienlijk gezelschap aanwezig. Het gaat om mensen met een fysieke beperking. Mensen die zelf niet overal meer kunnen komen en blij zijn met een gezellige middag als deze. Daar speelt de Zonnebloem graag op in en organiseert regelmatig activiteiten. Een paar keer per jaar voor de hele regio, maar ook regelmatig per afdeling op kleinere schaal.

Dankzij de vele vrijwilligers en de goede samenwerking met De Belte is deze middag als zeer geslaagd de boeken ingegaan. De koffie tijdens de ontvangst smaakte prima, de drankjes en hapjes in de pauze maakten het feest compleet. Een ruime zaal, prettige stoelen, plek voor chauffeurs en omringd door vrijwilligers om te ondersteunen in het feest. Wat wil een mens nog meer?

Lijkt het u leuk om ook vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem? Dat kan in diverse vormen. Zo kunnen we altijd mensen gebruiken voor bezoekwerk, begeleiding van activiteiten, die optreden als chauffeur of die een bestuursfunctie ambiëren.

Wilt u in de toekomst ook in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem? Laat het ons weten! U kunt u zich aanmelden via www.zonnebloem.nl/deventer of telefoon 06-44112171.

Vorig artikel‘Bijdragen aan een stukje betere wereld? Natuurlijk!’
Volgend artikelOp de koffie in het Hof van Salland