Doe eens gigagek en ga eens biggetjes knuffelen in Bathmen

BATHMEN – Piggy’s Palace staat garant voor eerlijk, lekker en regionaal varkensvlees (PiPaPorc) met daarnaast bijzondere belevingen zoals biggetjes knuffelen en met een varken van de glijbaan glijden.  Piggy’s Palace is meervoudig winnaar van diverse innovatieve en kwaliteit prijzen.

Ooit gehoord van varkenskaas of voetballende varkens, wijn proeven tussen de varkens en je eigen worsten maken? Het is, naast op afspraak, mogelijk om iedere zaterdag en woensdagavond een bezoek te brengen en zelf te ervaren hoe een klein biggetje voelt en dat je er mee in slaap kunt vallen. Afspraken en boekingen via de website www.bigknuffelen.nl .  Iedereen is van harte welkom op een bijzonder varkensbedrijf in Bathmen.

Vorig artikelPlan voor nieuwbouwwoningen Prinses Beatrixweg Schalkhaar
Volgend artikelLanger zelfstandig blijven wonen: Met andere ogen kijken