Open Dag bij Tennisclub Park Braband in Schalkhaar

SCHALKHAAR – TC Park Braband is een club voor alle leeftijden en alle kennisniveaus. Heb je nog nooit een racket aangeraakt, ook dan kan je bij ons terecht. Onder leiding van onze trainers kan je het tennisspel leren.

We hebben afgelopen winter 3 gravelbanen vervangen door all weather banen. Vanaf heden hebben we, met de al bestaande banen, nu 6 all weather banen, waardoor er het gehele jaar getennist kan worden op ons park in de bossen van Schalkhaar.

Tijdens de open dag zullen ook de trainers aanwezig zijn en is er een heus tenniskanon. Voor de kinderen is er een sportief parcours uitgezet en kunnen ze worden geschminkt. Er kan gekeken worden bij de jeugdcompetitie die op zondag 7 april thuis spelen. Om 14.30 uur zullen de nieuwe banen officieel geopend worden.

Interesse in tennis? Kom ook op zondag 7 april gezellig naar onze club aan de Parksingel 5 in Schalkhaar. Wil je alvast meer informatie, kijk dan op www.tcparkbraband.nl.

Vorig artikelHandbalmeiden DSC D1 kampioen
Volgend artikelInitiatiefgroep Toekomst ’t Spölhuusken Diepenveen