Wij lopen voor Make a Wish!

LETTELE – De leerlingenraad van de Sancta Maria organiseert een sponsorloop voor het goede doel. Vrijdag 26 april 2024 om 9.30 uur willen we tijdens de Koningsspelen met alle kinderen van onze school gaan rennen voor ‘Make a Wish’.

Zij laten vele wensen voor zieke kinderen uitkomen. Dit hebben wij van dichtbij al mee mogen maken.

De leerlingen van groep 1 t/m 4 gaan rondjes lopen op het kerkplein en de leerlingen van groep 5 t/m 8 gaan rondjes lopen om de school. Zij hebben 10 minuten de tijd om zo veel mogelijk rondjes te lopen. Na afloop, in de week van 13 mei, zal elke leerling bij zijn/haar sponsoren het verdiende bedrag innen.

Vorig artikelOude films in museum Averlo-Frieswijk-Schalkhaar
Volgend artikelHemelvaartsdag weer een Lentefair in de pastorietuin in Diepenveen