Een bijzondere wandel 4-daagse bij Abdij Sion

DIEPENVEEN – Wil je er even helemaal tussenuit in deze hectische tijden én van de natuur genieten? Dan is Abdij Sion in Diepenveen de ideale locatie. Al 125 jaar lang een uitvalsbasis om wandelend het mooiste van Salland te ontdekken. Niet ver bij jou vandaan en toch echt weg.

Het programma is gastvrij voor iedereen die een paar dagen tot rust wil komen, of om de stilte te beleven midden in de prachtige bossen van Diepenveen. Abdij Sion biedt gasten rust en ruimte voor bezinning.

Het programma dat wij aanbieden duurt 4 dagen en begint op een donderdag. Het programma is, met beide benen op de lokale grond, compleet verzorgd met overnachtingen in een 1-persoonskamer, maaltijden en een deskundige reisbegeleider tijdens de wandelingen. De wandelingen varieren in lengte van 12 tot 20 km. Je bent uiteraard vrij om er naar eigen inzicht gebruik van te maken. Liever een dag ontspannen in en om de abdij? Vooral doen als jij dat wilt.

De wandelvierdaagse op Abdij Sion vindt plaats van 30 juli t/m 2 augustus. Daarnaast zijn er mogelijkheden in oktober, november, december en januari 2021. De wandel 4 – daagse kan worden geboekt via Snow Leopard (www.snowleopard.nl) en HT Wandelreizen (www.htwandelreizen.nl).

Vorig artikelZomeractiviteiten Salland Boert en Eet Bewust
Volgend artikelVrolijke circusdag in AZC op 15 augustus