Activiteiten Zonnebloem Lettele/Okkenbroek

LETTELE/OKKENBROEK – Wij van de Zonnebloem zijn blij dat we weer voorzichtig wat kunnen organiseren. We kijken uit naar jullie komst voor de komende activiteiten.

  • Woensdag  14 juli                 Winkelen in Raalte
  • Donderdag 19 augustus        Autotocht bloeiende heide
  • Zondag      12 september      Nationale Ziekendag
  • Woensdag  15 september      Bustocht naar Drente, samen met de KBO
  • Woensdag    6 oktober          Winkelen Raalte
  • Maandag      6 december       Kerstsfeer Intratuin Deventer

Verder zijn we druk bezig met de lotenverkoop. Wij komen nog niet aan de deur, maar u kunt loten bestellen door een overmaking van het bedrag van het aantal loten (€ 2,- per stuk) met vermelding van uw adres via: NL97RABO0146235800van Nat.Ver. de Zonnebloem afd.Lettele/Okkenbroek, in een later stadium bezorgen onze vrijwilligers de loten bij u in de brievenbus. Of u kunt loten bestellen via de website www.zonnebloem.nl/zelf-loten-verkopen/p/a00704. Geef aan hoeveel loten u wilt bestellen. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op bestellen. U betaalt de loten via iDeal en ontvangt direct de loten per e-mail.

Met deze actie steunt u ons werk om mensen , die minder mobiel of eenzaam zijn plezierige activiteiten aan te kunnen bieden. Zij hebben allemaal een zware tijd achter de rug. Met uw steun kunnen wij veel mensen blij maken.

Wilt u meer weten of ons team enthousiaste vrijwilligers versterken, neem dan contact op met Anneke Bijsterveld op telefoonnummer 0570-551376 of 06-37342735.

Vorig artikelDenk globaal, eet lokaal
Volgend artikelZomerprogramma Klooster Nieuw Sion