Paasvuur Schalkhaar 2024

SCHALKHAAR – De coördinatoren van de houtploeg hebben afgelopen weekend een eerste planning gemaakt voor het ophalen van aangeboden snoeihout op zaterdag 16 maart en zaterdag 23 maart aanstaande.

‘Iedereen die al een e-mail heeft gestuurd, heeft ook al een reactie gekregen’, zegt Robbert Wiggers. ‘Maar we zijn erg blij als mensen in het dorp willen bijdragen aan het paasvuur, dus blijf vooral mailen!’

Inventariseren

Koen Steenbergen en Robbert Wiggers proberen uit de ontvangen e-mails te inventariseren welke hoeveelheid mensen hebben liggen, hoeveel snoeihout er op een aanhanger kan en hoeveel ritjes, aanhangers, auto’s en ophaalvrijwilligers er dan op de inzamelzaterdagen 16 en 23 maart a.s. ongeveer nodig zijn. ‘In de laatste fase voor de ophaaldagen is dat nog een heel geregel. We krijgen, net als in de afgelopen jaren, ook wel wat hout van andere organisaties, zoals van de gemeente Deventer’, vertelt Robbert. ‘Zo hebben we in ieder geval wat liggen en zijn we niet volledig afhankelijk van hetgeen we mogen ophalen bij de mensen thuis.’

Wilt u ook snoeihout ‘doneren’ en zo meebouwen aan het paasvuur op zondag 31 maart a.s.? Stuur dan een e-mail naar schalkhaarpaasvuur@gmail.com en dan krijgt u te horen wanneer het snoeihout bij u thuis kan worden opgehaald. Wij vragen dan een donatie van € 10-.

Wilt u liever zelf uw snoeiafval komen brengen? Dat kan op zaterdag 16 maart en zaterdag 23 maart bij het feestterrein nabij sportpark De Horsterhoek. Bij de Cröddenbrug in de Oerdijk kunt u de Kanaaldijk West oprijden en het tussen 9.30 uur en 16.00 uur afleveren.

Let op: Het is niet de bedoeling om al snoeiafval bij het paasvuurterrein te dumpen zonder afspraak.

Vorig artikelEnthousiast concert leerorkest Basisschool Sancta Maria Lettele
Volgend artikel‘Bijdragen aan een stukje betere wereld? Natuurlijk!’